Barf-koiranruoka myynnissä Hyvinkään Onnenkoirassa

barf-koiranruokaBARF! Laaja valikoima MurreMix-valmisaterioita koiran raakaruokintaan heti mukaan pakasteina! Kokeile Murremixin tuotteita barffaajille kun haluat tarjota koirallesi lajityypillistä ravintoa. Onnenkoirassa asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään lemmikillesi sopivimpien tuotteiden löytämisessä.

Valmisateriat, kasvissose

Kasvissose 500 g. Niin hyväntuoksuinen barffaajan lisuke, että tätä voisi sipaista vaikka kennelpojan leivän päälle. 2 €/pkt

Murren Kanakasvismix 500 g allergisen koiran eliminaatiodieettiin ja raakaruokinnan aloitukseen. Vihreät kasvikset, broilerinliha, rustot, broilerin sydän ja kivipiira, merilevä pellavansiemenöljy, neitsyt oliiviöljy ja rypsiöljy. (2 €/kpl)

Murren Voimamix 500 g aktiiviselle koiralle lisäenergian lähteeksi. Naudan- ja sianliha, naudanmaha, sian sydän, sian maksa ja sianrustot. Kaura, riisi, pellavarouhe. Jäävuorisalaatti, lehtisalaatti, kurkku, herne, merilevä, valkosipuli, rypsiöljy, pellavansiemenöljy ja oliiviöljy. (2 €/kpl)

Murren Sikakasvismix 500 g naudaton ja viljaton Barf-ateria koirallesi. Sianliha, siansydän, sianrustoa, jäävuorisalaatti, lehtisalaatti, kurkku sekä merilevä, rypsiöljy ja pellavansiemenöljy. (2 €/kpl)

Murren Poromix 500 g valmisateria eettisille ekokoirille jotka arvostavat vapaana kirmanneen poron maukkautta. Lihamyllyyn joutunut raaka poro kohtaa tattarista keitetyn puuron herkullisella tavalla, mukana vihertämässä salaattia ja kurkkua! (3 €/kpl)

Murren Lihaluumix 500 g tassuille jotka kaipaavat lisää lihaa ja luuta turvallisesti soseena. Lihana ainoastaan sika, mukana salaattia ja rypsiöljyä.(2 €/kpl)

Jauhetut lihat

Jauhettu lohi 500 g 2 €/kpl

Jauhettu kana 500 g, vaihtoehtona luille: ahmateille, vanhuksille 2 €/kpl

Naudan maha. Sievä 500g:n paketti huuhdeltua ja raakana hajutonta, kaikkein himotuinta herkkua (älä vaan paista, keitä tai mikrota tätä hajupommia) 2 €/kpl.

Jauhettu poro 500 g, sisältää lihaa ja luuta, mutta ei poronsarvijauhetta! 3 €/kpl

Broilerin kivipiira n. 500 g. Ei näistä tytisevistä palleroista piirasta tekisi mutta uppoavat nirsommankin koiran kitaan suitsait. 2,5 €/pkt

Broilerin sisäelin 500 g. Suhteellisen tymäkän tuoksuista mutta kovin terveellistä joten emäntä yrittää nyt vaan kestää. 2 €/pkt

Broilerin sydämet, kokonaisina n. 500g paketti. Niin pieni kanansydän on! Kokonaisen parven sydämet yhdessä pussissa. Syötä raakana herkkuna tai paista uunissa koulutusnameiksi. 2,5 €/pkt.

Luvallista purtavaa raakapakasteena

Broilerin siivet, pienenkin koiran purtavaksi, n. 1,5 kg:n paketti vastustamatonta herkkua 8,50 €/pkt

Broilerin selkä, 1,5 kg:n pussi kylmää, suussa sulavaa Onnenkoiran mieliruokaa 8,50 €/pkt

Hirven ydinluut, metsän kuningasta pätkittynä, myös allergisille 6 €/kg

Naudan tuorepakastettu putkiluu, pätkitty, sopivan mallinen ihanuus jota ei monesta paikasta saa 3 €/kpl

Siansorkka, tuhti ateria isolle vaan ei ahneelle. Rasvaa, lihaa, luuta, kaikki siististi yhdessä takasorkassa! 4,00 € / 2kpl:n pussi

Possun rusto. Pienelle koiralle iltapuhteeksi tai isolle hetken huviksi 5 €/ 1,5kg:n pss.

Tervamäentie 193, HYVINKÄÄ

Onnenkoira

Hyvinkään Koirakylpylä ja Hoitola Oy
Tervamäentie 193, 05840 Hyvinkää

Y-tunnus: 2209895-0

www.koirakylpyla.fi
www.onnenkoira.fi

barf-koiranruokabarf-koiranruoka

Barffaajien ruuat ostat kätevän kokoisina annoksina mukaasi Koirakylpylä Onnenkoirassa asioidessasi. Jos haluat kuulla lisää raakaruokinnasta, kysy rohkeasti henkilökunnaltamme!