Koiran täysravinto kotiin Hyvinkään Onnenkoirasta

Josera- koiran täysravinnon kahdesta linjasta löydät koirallesi taatusti sopivan ruuan. Koiran täysravinnon ostat mukaasi Hyvinkäällä palvelevasta Onnenkoirasta, jonka kattavaa valikoimaa täydennetään asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Josera Basic Line on premium-laatuinen sarja jonka valmistuksessa EI ole käytetty keinotekoisia maku- tai väriaineita, soijaa, vehnää tai säilöntäaineita. Meille kaikille on tärkeää että Josera EI käytä eläinkokeita. Basic Line on laadukas perusravinto koiran eri ikäkausiin.

Josera Emotion Line on high premium -laatuinen sarja joka on valmistettu samoin periaattein kuin Basic Line. Koirien erilaiset yksilölliset tarpeet on huomioitu Emotion Line -tuotteissa ja sarjasta löytyy ratkaisu moniin erityistarpeisiin.

Huom! Valikoimaan on lisätty:

Basic Line Junior 20 kg/ 48 €
Emotion Line Optiness ja High Energy 15 kg/ 58 €
Emotion Line Miniwell 4 kg/ 20 €

koiran täysravinto

Josera Basic Line Regular

Regular sisältää kanaa, lohta, maissia, riisiä ja ohraa. Sopiva täysravinto aikuiselle, normaaliaktiiviselle koiralle. Maistuva koostumus sisältää kaikki tarpeelliset ravintolisät.

Hinta 48 €/20 kg

Josera Basic Line Sensitive

Sensitive sisältää kanaa, maissia ja riisiä. Sopiva, ja kohtuuhintainen, täysravinto herkälle tai allergiselle koiralle. Sensitiven helposti sulava koostumus täyttää vaatimukset ja tekee ruuasta sopivan kaikille, erityisesti herkille, aikuisille koriille.

Hinta 48 €/ 20 kg

Josera Basic Line Active

Active sisältää kanaa, maissia ja riisiä. Aktiiviset ja touhukkaat koirat tarvitsevat erityisravintoa täyttämään kohonneen energiantarpeen. Josera Activen koostumus on kehitetty nimenomaan paljon liikkuvan koiran tarpeisiin. Josera Active pitää koirasi terveenä ja elivoimaisena.

Hinta 48 €/ 20 kg

koiran täysravintoJosera Emotion Line SensiPlus

Herkille ja hyvin herkille koirille sopiva SensiPlus on valmistettu ankasta, riisistä ja maissista. Erittäin mieto koostumus!

Hinta 58 €/15 kg ja 20 €/4 kg

Tervamäentie 193, HYVINKÄÄ

Onnenkoira

Hyvinkään Koirakylpylä ja Hoitola Oy
Tervamäentie 193, 05840 Hyvinkää

Y-tunnus: 2209895-0

www.koirakylpyla.fi
www.onnenkoira.fi

koiran täysravintoJosera Emotion Line Festival

Maistuva, terveellinen, hammasystävällinen. Festival on valmistettu kanasta, ankasta, maissista, riisistä, lohesta ja simpukkajauhosta. Rasvapinnoitettu koostumus tekee Festivalista nirsoimmallekin sopivan vaihtoehdon.

Hinta 58 €/15 kg ja 20 €/4 kg

koiran täysravintoJosera Emotion Line Kids

Tasapainoisen kasvun takaava pentu- ja junioriruoka joka on valmistettu ankasta, kanasta, maissista, riisistä ja simpukasta. Sopii alkaen 8 viikon iästä aina vuoden ikään saakka.

Hinta 58 €/15 kg ja 20 €/4 kg

koiran täysravintoJosera Emotion Line Balance

Kevennettyyn ruokavalioon ja terveeseen vanhuuteen sopiva täysravinto. Valmistettu siipikarjanlihasta, riisistä, maissista ja simpukasta.

Hinta 58 €/15 kg ja 20 €/4 kg

Kysy lisää!

Tervetuloa Onnenkoiraan tutustumaan Josera-koiran täysravintoon. Lisäksi saat meiltä Murremixin raakaruoka-aterioita barffaajille. Kurkkaa myös koirauimalamme ja koirahotellimme palvelut!